There is always 2 sides to see

LEVENDE - EJENDOMMELIG - TANKEVÆKKENDE

Sådan tænker jeg om de ting jeg skaber, og sådan håber jeg også at andre vil tænke om det! Jeg er utrolig nysgerrig på livet og dets indhold, og alle de forskellige facetter som man møder på sin vej.

 

Nyder at turde - Nyder nuet i processen
Nyder udviklingen, og nyder hvert sekund 

  

Mosaik:
Jeg har lavet mosaik i 15 år, Jeg er tilhænger af at arbejde med genbrugsmaterialer, set med mine øjne er det respekt for " Det der var engang", Desuden er der noget herlighedsværdi og nostalgi i kunne sige "Det mosaik billede er lavet at firmaets gamle badeværelse fliser" Mine mosaikker i fliser/glas er lavet ud fra at alle flise eller glas stumper er tilfældige i formen.

 

 

 

 
Hvorfor maler jeg?
Ting som pirrer min hjerne eller prikker til hjertet forsøger jeg at udtrykke i mine malerier. Når første strøg er lavet leder det mig videre, og jeg ved aldrig hvad det munder ud i. Jeg er fascineret af streger, former, farver og hvad det kan blive til på et lærred. Når jeg har penslen i hånden eksisterer ingen regler og jeg nyder at jeg ikke er låst fast til en bestemt stil, hvilket kommer til udtryk i forskelligheden i det jeg laver.

Alle malerierne er malet med akryl maling, gerne tilsat sand eller spartelmasse. Ofte maler jeg grundfarver, og ser have der ”gemmer” sig, og ud fra det arbejder jeg videre. Mine malerier er selvfølgelige originale.